08.09.2015, 08:57 | Af: Administrator

Landsholdsspillerne igen i aktion

Jakob Poulsen og Tim Sparv fik fuld spilletid for Danmark og Finland

Danmark skulle i går forsøge at hente tre vigtige point på udebane mod Armenien. Kampen endte 0-0 og kun ét point til danskerne, men til gengæld var der fuld spilletid til FCM's Jakob Poulsen.

Ud over Poulsen fik Erik Sviatchenko også de sidste ti minutter i stedet for en anden tidligere FCM'er Simon Kjær. Med indskiftningen fik Sviatchenko sine første minutter i en betydningsfuld landskamp for Danmark.

Morten Olsen fik dermed ikke brug for Kian Hansen, Pione Sisto eller Morten 'Duncan' Rasmussen i løbet af opgøret mod armenerne.

Finland formåede modsat Danmark at hente en sejr på hjemmebane over Færøerne. Sejren på 1-0 kom i hus med Tim Sparv på midtbanen i gennem hele kampen, og han måtte undervejs også indkassere en advarsel.

Søndag hentede Tjekkiet en 1-2 sejr over Letland på udebane, og Filip Novák kunne sammen med holdkammeraterne fejre, at EM-kvalifikationen er i hus. Venstrebacken fra FC Midtjylland fejrede triumfen uden at være på banen.

På U21-niveau spiller Danmark og Patrick Banggaard i aften testkamp mod Ukraine på udebane. Danmark U21 tabte senest med en enkelt pind til Tyskland og har nu chancen for hurtigt at glemme det resultat.

Kristoffer Olsson og Sverige U21 skal også i aktion i aften, når de på udebane tørner sammen med Polen i EM-kvalifikationen. I sidste kamp mod San Marino var Olsson den helt store spiller for Sverige med et mål og to oplæg, og han vil forsøge at gøre kunststykket efter igen mod polakkerne. Kick-off klokken 18.00.

FCM's australske kantspilller Awer Mabil skulle sammen med Australiens U23-hold forsøge at følge op på sejren over Tyrkiet. Det blev dog til et 1-3 nederlag på udebane mod Makedonien.

Ovre på den helt anden side af jordkloden løber Marcos Ureña rundt sammen med Costa Rica. De spiller onsdag nat testkamp hjemme mod Uruguay efter at have mødt Brasilien tidligere.