11.09.2015, 14:27 | Af: Administrator

Liv og glade dage på Ikast Stadion

FC Midtjylland afholdte i går for første gang sponsorfodbold-turneringen Jyske Bank Cup

Rammerne var sat, fodboldstøvlerne snøret og 12 hold stod klar til at sparke den nystartede sponsorturnering Jyske Bank Cup i gang.

Blandt de mange spillere var der flere genkendelige ansigter, da tidligere FC Midtjylland-profiler som 'Farlige' Frank, Søren Skriver og Razak Pimpong satte kolorit på turneringen under holdnavnet FCM Oldstars.

Med sig havde de bragt glimt af deres gamle niveau, ligesom de to tidligere superligadommere Anders Mosegaard og Allan Dam med sikker hånd styrede fløjterne. Og de to kunne med det sidste fløjt afslutte en vellykket turnering, der måske ikke til den store overraskelse blev vundet af de gamle FCM-stjerner.

Efter turneringen var der linet op til spisning og hyggeligt samvær, hvor der var rig mulighed for at få talt om dagens udfoldelser og mange mål. Et af de mål blev kåret til turneringens bedste og præmieret med en weekends kørsel i en rap Mercedes-Benz CLA sponsoreret af Ejner Hessel.

Planen er at gøre arrangementet til en tilbagevendende begivenhed samtidig med at afholde en indendørsturnering til vintertid.

En stor tak skal lyde til: Jyske Bank, Faxe Kondi, Ejner Hessel, Musikteatret Holstebro, IBF, Klimahuse, Netsøg, Danske Spil, Connect Accessories og Sportmaster.

Begivenheden blev dækket af Jyske Bank TV, som har lavet et indslag fra den festlige dag. Indslaget kan findes her