30.09.2015, 08:55 | Af: Administrator

Live-stream fra FCM-pressemøde i Brugge

Truppen til Belgiens-turen klar

Onsdag eftermiddag flyver FCM-truppen Billund-Oostende, og efter en kort bustur fra lufthavnen i kystbyen forventes FCM-truppen at checke ind på Velotel Bruges ved 15.45-tiden.

18.30 er der pressemøde på Jan Breydel Stadion, og det pressemøde kan følges live på Jyske Bank TV. I dagens anledning er FC Midtjyllands assistenttræner Brian Priske the "main man" i stedet for cheftræner Jess Thorup. Det skyldes Brian Priskes to sæsoner i netop Club Brugge fra 2006 til 2008, hvor den dengang hurtige kantspiller nåede små 70 kampe og blandt andet var med til at vinde den belgiske pokalturnering.

Brian Priske flankeres på pressemødet af FCM-kaptajnen Kristian Bach Bak. Dels fordi han er anfører. Og dels fordi han med sine tre sæsoner i hollandske SC Heereveen fra 2007 til 2010 ligesom Brian Priske også har en særlig indsigt i fodbold i Benelux-landene.

Kl. 19.00 træner midtjyderne på det små 30.000 tilskuere store Jan Breydel Stadion, det første kvarter er åbent for pressen, hvorefter Thorup og Co. lukker dørene.

Truppen til kampdag to i Europa League-gruppespillet og opgøret mod Club Brugge er: Mikkel Andersen, Mikkel Duelund, André Rømer, Marco Larsen, Petter Andersson, Martin Pusic, Kristian Bach Bak, Tim Sparv, Kian Hansen, Jesper Lauridsen, Erik Sviatchenko, Patrick Banggaard, Filip Novák, Daniel Royer, Kristoffer Olsson, Pione Sisto, Morten 'Duncan' Rasmussen, Jakob Poulsen, Paul Onuachu, Andreas Raahauge, Marcos Ureña.