13.09.2015, 07:54 | Af: Administrator

Målene manglede for U17

FC Midtjylland skabte chancerne til det, men kunne ikke få afgjort det. Kampen ude mod OB endte derfor 0-0

- Vi starter kampen rigtig godt og har de to-tre gyldne muligheder, vi skal score på for at lukke kampen, og da vi ikke gjorde det, kom OB også bedre med i første halvleg og fik skabt nogle gode chancer, opsummerer træner Svend Graversen efter kampens første halvleg.

Anden halvleg blev på midtjydernes præmisser, men det blev ofte en rodet affære, hvor spillet ikke flød helt efter planen. Og så det endte det med, at kynismen kom til at koste point for de unge ulve efter en ellers fin defensiv præstation.

- Langt hen ad vejen er vi tilfredse med at spille til nul, vi giver ikke ret meget væk i dag ud over et par chancer i første halvleg, men vi er utilfredse med, at vi ikke vinder kampen, og at vi ikke er dygtige nok i vores kollektiv. Havde vi været dygtige nok i gennem hele kampen som hold, så havde vi også stået med sejren bagefter, lyder vurderingen fra Svend Graversen, der sammen med holdet tager en lærerig erfaring med sig hjem.

- Det er en kamp, som vi skal lære af ved at gribe de muligheder, der er for at lukke kampen i vores gode perioder. Så skal vi også lære at spille kampene færdige og holde vores tålmodighed samt ikke blive frustrerede - det skal vi lægge fra os og i stedet lægge mere på vores kollektiv, så vi allesammen spiller som et hold hele tiden, slutter Graversen.

Næste gang U17 skal i aktion er om tre dage den 16/9 mod AGF klokken 19.15 på hjemmebanen i Ikast.

U17-ligaen, runde 5:
OB U17 - FCM U17 0-0

Start-11: Frederik Nørgaard, Japhet Sery Larsen, Nicolai Damkjær, Gustav Kjeldsen ('40 Mathias Nors), Sebastian Nielsen, Christian Tue Jensen, Victor Torp, Mikkel Jakobsen (65' Oskar Bloch), Andreas Poulsen, Casper Tengstedt (40' Mads Carlson), Sebastian Buch Jensen

Sted: Odense Atletikstadion