27.09.2015, 16:44 | Af: Administrator

Massiv interesse for Napoli-kampen

Billetsalget til hjemmekampen den 22. oktober åbner på mandag

Kapaciteten vil være 9500 siddende tilskuere. Og der hersker ikke tvivl om, at MCH Arena bliver fyldt til sidste plads, når FC Midtjylland torsdag den 22. oktober tager imod den italienske Serie A-klub SS Napoli på tredje spilledag i Europa League gruppespillet.

- Interessen for kampen er allerede nu meget stor. Vi får masser af henvendelser fra folk fra hele landet, der gerne vil sikre sig billet til kampen, fortæller Birgitte Klausen, stadion manager og billetansvarlig i FC Midtjylland.

ONSDAG 30/9: UEFA Youth League på MCH Arena http://tinyurl.com/olwx2rv
SØNDAG 4/10: FCM vs AGF www.fcm.dk/billet

Vil man sikre sig et af de eftertragtede adgangskort, er det måske en god ide at være vaks ved havelågen. Billetsalget til kampen åbner på mandag den 28. september kl. 13.00.

Som ved de tidligere europæiske kampe er der forkøbsret for sæsonkortholdere. Denne gang har de indtil onsdag den 7. oktober kl. 20.00. Billetter, der ikke er aftaget af sæsonkortholdere, frigives fredag den 9. oktober kl. 12.00.

Sæsonkortholdere, der ikke køber billetter online, kan købe billetter på MCH Arena i kontorets åbningstid.

- Endelig kan der købes billetter til Napoli-kampen i Infohuset i forbindelse med UEFA Youth League-kampen mod FC Saburtalo onsdag den 30. september fra kl. 16.45 og indtil kampstart kl. 18.00, samt før AGF-kampen søndag den 4. oktober fra kl. 19.45 og indtil kampstart kl. 20.45, oplyser Birgitte Klausen.

EUROPA LEAGUE PRISER:
Faxe Kondi / Sportmaster / STARK Corner/ Handelsbanken:
Online voksen: 250.-
Online barn: 125.-
Billetkøb på kontoret/MCH Arena: voksen: 275.-
Billetkøb på kontoret/MCH Arena: barn: 150.-

CC Contractor tribunen:
Online voksen: 200.-
Online barn: 100.-
Billetkøb kontoret/MCH Arena: voksen: 225.-
Billetkøb kontoret/MCH Arena: 125.-