10.09.2015, 09:53 | Af: Administrator

Onuachu: Spilletid godt for udviklingen

Paul Onuachu har siden returen fra Vejle fået godt med spilletid og kan få mere på søndag mod Brøndby

To mål i fem kampe er det indtil videre blevet til for FC Midtjyllands nummer 33 i Alka Superligaen. De mange minutter har gavnet Onuachus udvikling, og landskamppausen blev heller ikke brugt til kun at slappe af.

- Nogle gange er det godt at have en dag fri, men som ung spiller er det vigtigt at gå i styrkerummet og gøre noget for kroppen, så den er klar til at præstere sammen med holdkammeraterne, siger Paul Onuachu til FCM TV.

Søndag venter Brøndby på udebane, der sluttede godt af med tre sejre i træk før landsholdspausen brød ind. Ifølge FCM's Onuachu vil det være vigtigt at bryde den stime og komme godt fra land efter pausen.

- Det bliver en god og stor kamp for os. Vi skal fortsætte med at vinde, og efter nogle ugers fri vil det være godt at komme godt fra land med en sejr, så vi ser frem til kampen, lyder det fra Paul Onuachu.

Kampen på Brøndby Stadion har kick-off klokken 18.00 og kan ses direkte på TV3+.

Se hele interviewet med angriberen her, der undervejs måtte døjes med flere drillepinde i baggrunden >>