30.09.2015, 21:25 | Af: Administrator

Priske & Co. har gjort hjemmearbejdet

FCM’s assistenttræner om belgisk klubfodbold og torsdagens modstander.

Hvis man er vild med FC Midtjylland, så er dette bestemt ikke en kedelig periode at følge det midtjyske mandskab. Mestrene fører i øjeblikket Alka Superligaen, er videre i pokalen og deltager i europæisk gruppespil.

Netop i europæisk sammenhæng har sæsonen budt på et par magiske aftener. Torsdag kan blive endnu én af disse, men det kræver en stærk indsats på Jan Breydel Stadion, hvor Club Brügge er værter for runde to i Europa Leagues gruppespil.

- Det er et hold med nogle individuelt dygtige spillere, primært på de offensive fronter. I år har de været lidt ramt af skader, og de har solgt ud af nogle af deres profiler, så de kæmper lidt med at finde deres maksimum i øjeblikket, fortæller assisterende træner i FC Midtjylland, Brian Priske, der har en fortid som spiller i både Genk og netop Club Brügge.

’Danskerdræberne’
Club Brügge har været hårde mod både AaB, Brøndby og F.C. København i de danske klubbers ikke så fjerne møder med det belgiske mandskab. ’Danskerdræberne’ har flere medier i Danmark døbt belgierne, men Brian Priske tror på, at det kan gå anderledes godt for FC Midtjylland, når det nu bliver deres tur.

- Jeg håber på, at vi er godt forberedt, og at vi ved, hvad det er, vi skal op imod. Vi har nogle gode kvaliteter, både defensivt og offensivt. Jeg synes, at vi lige pt. rammer vores niveau på mange fronter. Forhåbentlig har vi også lige et ekstra gear, og som sagt famler Club Brügge lidt efter deres topniveau og deres bedste 11, lyder det fra assistenttræneren, der vil jagte sejren.

- Ender vi med at få et enkelt point, så vil vi også være glade for dét. Men selvfølgelig går vi ud for at vinde – det er der slet ingen tvivl om.

I indslaget på Jyske Bank TV fortæller assistenttræneren også om sin egen tid i Genk og Club Brügge og sammenligner den belgiske fodboldkultur med den danske.

SE INDSLAGET PÅ JYSKE BANK TV [KLIK HER]

 © Getty Images 480679528