25.09.2015, 12:47 | Af: Administrator

Roskilde eller Hobro i pokalen

- Svære modstandere, men vi skal gå videre, lyder det fra kaptajnen

Fredag middag blev der trukket lod til fjerde runde i DBU Pokalen – eller ottendedelsfinalerne, om man vil – og op af hatten som modstander til FC Midtjylland kom vinderen af opgøret mellem FC Roskilde og Hobro IK.

- Uanset hvem det bliver, så bliver det en svær modstander. Roskilde fordi de faktisk har mange gode spillere med erfaring og får hjemmebane mod os, og Hobro fordi de har en vane med at slås for tingene. Men ligegyldigt hvem det bliver, så skal vi gå videre, slår FCM-kaptajnen Kristian Bach Bak fast.

Kampene, der er programsat til den sidste uge i oktober, bød på flere interessante lokalopgør. Blandt andet tager Skive IK imod naboerne fra Viborg FF, mens HB Køge hjemme møder Brøndby IF, som altså bare skal et smut ud af Køge Bugt-motorvejen for at spille pokalfodbold.

- Det kunne nu være sjovt med en hjemmekamp mod Hobro. Jeg kan godt lide Hobro. Vi har mange relationer i klubben, og det er altid godt at møde dem, siger Kristian Bach Bak.

De øvrige kampe:
FC Fredericia - F.C. København, FC Helsingør - Randers FC, Rishøj – AGF, Skive IK - Viborg FF, Greve Fodbold – SønderjyskE, HB Køge - Brøndby IF, Vinderen af Lystrup/AaB - Lyngby Boldklub.