08.09.2015, 11:05 | Af: Administrator

Se de gamle stjerner duellere i Ikast

På torsdag løber Jyske Bank Cup af stablen i Ikast og det med deltagelse af blandt andre 'Farlige' Frank Kristensen

Der er dømt nostalgi og hygge, når tidligere FC Midtjylland-stjerner igen snører støvlerne for at spille med i sponsorturneringen Jyske Bank Cup på det traditionsfyldte Ikast Stadion.

Fra klokken 17.00 til ca. 21.30 løber 84 spillere rundt på kunstgræsbanen i Ikast og skal forsøge at tilkæmpe sig sejren i den nystartede sponsorturnering. Og i blandt de mange spillere er de tidligere FCM-spillere 'Farlige' Frank, Kolja Afriyie, Claus Madsen, Jonas Dal, Claus Madsen, Ulrik Lindkvist og Søren Skriver.

Alle er velkomne til at komme og overvære de mange kampe, og der vil sideløbende med turneringen være en masse forskellige aktiviteter uden for banen. Fremmødte kan blandt andet møde Lupus til lyden af DJ-musik eller træne i en såkaldt Goalbox. Derudover vil der være rig mulighed for at nyde en god grillpølse samt tilhørende øl/sodavand samtidig med en masse spændende og måske sjove spil på banen.

Spillelængden er 12 minutter per kamp, og der bliver spillet på 5-mands mål. Dagen bliver i øvrigt dækket af Jyske Bank TV.