28.09.2015, 10:06 | Af: Administrator

Sejre til EL-modstandere

SSC Napoli imponerede med hjemmesejr over Juventus - Club Brugge vandt i Lokeren

Torsdag aften fløjtes der op til kampdag to i Europa League-gruppespillet, hvor FC Midtjylland efter hjemmesejren over polske Legia Warszawa skal forsøge at holde stilen i en vanskelig udebanetest mod den belgiske traditionsklub Club Brugge.

Belgierne fik - ligesom FCM selv - en perfekt optakt til torsdagens styrkeprøve i kraft af en udesejr. Brugge var på besøg i Lokeren, hvor det blev til en 1-0 sejr på en scoring af formstærke Jelle Vossen efter blot otte minutters spil.

Med sejren kravlede Brugge op på femtepladsen i Jupiler League - nu med 16 point for ni kampe.

Mere imponerende var måske SSC Napolis hjemmesejr lørdag aften over de forsvarende italienske mestre og pokalvindere Juventus. 33.000 tilskuere i Napoli så hjemmeholdet komme foran 2-0 på scoringer af Insigne og Higuain, før Lemina reducerede for Torino-klubben. Med sejren avancerede Napoli til niendepladsen i Serie A.

I Polen måtte Legia Warszawa hjemme nøjes med 1-1 mod midterholdet Termalica Bruk-Bet. Legia er aktuelt på andenpladsen i Ekstraklasa, som den bedste polske række hedder. Hovedstadsklubben har 16 point - der er dog hele otte point op til førerholdet og sæsonens overraskelse på de kanter, Piast Gliwice.