Sportmaster forærede klub et NIKE spillesæt for at yde en bemærkelsesværdig indsats for FCM Klubsamarbejdet.

"> Sportmaster forærede klub et NIKE spillesæt for at yde en bemærkelsesværdig indsats for FCM Klubsamarbejdet.

">

21.09.2015, 12:49 | Af: Administrator

SPORTMASTERprisen uddelt til årets FCM samarbejdsklub

Sportmaster forærede klub et NIKE spillesæt for at yde en bemærkelsesværdig indsats for FCM Klubsamarbejdet.

Da man tilbage i 2006 indstiftede prisen som årets FCM Klubrepræsentant lå det i kriterierne for valget, at denne både kunne tildeles en person og en FCM samarbejdsklub. I 2013 blev dette dog ændret, så der både kåres en årets FCM Klubrepræsentant samt en årets FCM samarbejdsklub.

Første gang vi kårede en årets FCM samarbejdsklub faldt valget på Herning KFUM og sidste år faldt valget på Brande IF. Begge gange blev valget truffet ud fra følgende kriterier:
1. Klubben ser muligheder fremfor begrænsninger.
2. Klubben er en loyal samarbejdsklub og har nogle FCM Klubrepræsentanter, der går forrest for at involvere klubben i FCM Klubsamarbejdets aktiviteter.
3. Klubben deltager aktivt i så mange Klubsamarbejdsaktiviteter, som det er muligt (FCM Fodboldskole, trænerkurser, FCM Miniakademi, FCM Teknikmærkedage m.m.)
4. Klubben stiller velvilligt faciliteter til rådighed for aktiviteter som FCM Fodboldskole, kurser, områdemøder, FCM Teknikmærkedage m.m.
5. Er aktiv omkring det kommercielle samarbejde

Hæderen blev i år tildelt FS Holstebro og det var et valg, som bl.a. blev truffet ud fra følgende begrundelser:
- Klubben ser muligheder fremfor begrænsninger og har ad den vej været med til at skabe store muligheder for alle andre fodboldklubber i FCM Klubsamarbejdet.
- Årets FCM samarbejdsklub er ikke blot én klub, men et klubsamarbejde, som takket være bestyrelser, udvalg, trænere og ledere i Mejrup GU og Måbjerg IF, har muliggjort, at pilotprojektet omkring ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” nu ikke længere blot er et pilotprojekt, men en fuldintegreret del af alle områder af FCM Klubsamarbejdet, hvilket kommer alle FCM samarbejdsklubber og deres medlemmer til gode.
- Klubben har med andre ord lavet et enormt og uselvisk stykke arbejde til glæde for fællesskabet. De har taget førertrøjen på og har sammen med FC Midtjylland bevist, at vores samarbejde er noget helt unikt og at vi SAMMEN kan gøre en stor forskel for fodbolden i Ulveland.

Med SPORTMASTERprisen – årets FCM samarbejdsklub – følger en buket blomster, et diplom til klubben samt et NIKE spillesæt i klubbens farver.

Modtagere af hæderen som årets FCM samarbejdsklub
2013: Herning KFUM
2014: Brande IF
2015: FS Holstebro