20.09.2015, 15:20 | Af: Administrator

Thorup: Skulle tabe på et tidspunkt

Sæsonens første liganederlag kom søndag hjemme mod FCN.

For første gang i Alka Superliga-sæsonen gik FC Midtjylland fra banen uden point. I en uskøn og meget chancefattig affære på MCH Arena sejrede FC Nordsjælland med den mindst mulige margin. Bruninho scorede kampens enlige mål i starten af anden halvleg.

- Som jeg sagde til spillerne efter kampen, så skulle vi jo tabe på ét eller andet tidspunkt, og det her bliver heller ikke det sidste nederlag, vi får, siger cheftræner Jess Thorup efter opgøret.

Han konstaterer, at offensiven ikke ramte dagen.

- Nederlaget i dag kom vel fordi, vi ikke var dygtige nok på den sidste tredjedel. Vi spiller jo rigtig fint med bolden langt hen ad vejen og har dominansen, men vi mangler lige lidt kvalitet både i stikning, aflevering, løb i feltet og så videre.

SE HELE INTERVIEWET MED CHEFTRÆNEREN PÅ FCM TV [klik her]