23.09.2015, 16:36 | Af: Administrator

To ulve i kamp for U17- og U18-landsholdet

Der blev spillet henholdsvis EM-kvalifikationskamp og venskabskamp

U17-landsholdet er lige nu samlet på Island, hvor den står på EM-kvalifikationskampe. I truppen er FC Midtjyllands Sebastian Buch Jensen, Nicolai Damkjær Madsen og Andreas Poulsen.

Drengene har netop spillet den første kamp mod Grækenland. Det blev en målløs affære, trods en total dansk dominans kampen igennem. Således havde det danske hold hele 14 afslutninger, mens det græske kun præsterede at have to.

Andreas Poulsen var med fra start og spillede hele kampen i det ærgerlige danske pointtab.

I morgen skal holdet forsøge at få en resultatmæssig oprejsning, når Kasakhstan venter. Det kasakhstanske mandskab tabte det første opgør til Island med hele 5-0. Kampen spilles klokken 15 lokal tid.

På U18-landsholdet blev Nikolaj Kirk skiftet ind efter 86 minutters spil. Det lykkedes ikke at gøre nogen forskel, da Danmark tabte den første af to venskabskampe til Schweiz.

Det lykkedes ellers Danmark at bringe sig i front allerede efter 11 minutter, og føringen holdt til pause. Men dommeren nåede ikke mere end lige at fløjte 2. halvleg i gang, inden det schweiziske hold fik udlignet til 1-1.

De danske drenge fandt herefter ikke rigtig tilbage til niveauet fra første halvleg, og Schweiz kunne med 15 minutter igen bringe sig i front og altså afgøre kampen til 2-1.

Ligesom U17-holdet spiller U18-holdet med Nikolaj Kirk i truppen igen i morgen. Her skal landsholdet forsøge at revanchere nederlaget, og modstanderen hedder igen Schweiz.