23.09.2015, 14:56 | Af: Administrator

Truppen mod Næstved

Flere interessante navne i truppen til pokalkampen torsdag aften

I morgen træder FC Midtjylland ind i DBU Pokalen, hvor modstanderen er 1. divisionsklubben Næstved.

Men selv om de to mandskaber spiller i hver deres liga, så forventer cheftræner Jess Thorup ingen walkover mod 1. divisionsmandskabet.

Sydsjællænderne imponerede da også i sidste runde, da de med blot ni mand sendte de tidligere pokalvindere FC Nordsjælland ud af turneringen.

- Vi har respekt for Næstved. Både i landskampe og i klubkampe er forskellen mellem de store og små hold blevet mindre. Så vi vil formentlig i mange af de her pokalkampe se mange lige kampe, fordi alle hold er blevet bedre til at organisere sig, siger cheftræner Jess Thorup.

- Næstved er et spændende hold med mange dygtige spillere, som har spillet på et fint niveau. Det er en kamp, vi ser frem til, og som vi har som mål at vinde, fordi vi gerne vil videre i DBU Pokalen.

- Men det er klart, det er hele tiden en vurdering af det mentale og det fysiske i forhold til, hvornår den enkelte spiller skal have pause, men vi prioriterer kampen og har ambitioner om at være med i lodtrækningen i næste runde, slår Thorup fast.

Der er kick-off klokken 20.45. Kampen spilles i øvrigt på Harboe Arena i Slagelse, da opgøret er udvalgt som tv-kamp og derfor kræver en vis lysstyrke på stadion, hvilket i øjeblikket ikke er tilgængelig på Næstved Stadion. Opgøret vises direkte på TV3 Sport1.

Truppen mod Næstved Boldklub
3. Tim Sparv
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Marcos Ureña
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
30. Andreas Raahauge
31. Mikkel Andersen
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
37. Rasmus Lauritsen
42. Babajide David
45. Awer Mabil
77. Daniel Royer