15.09.2015, 08:00 | Af: Administrator

U17 skal vise de kan løfte i flok

Optakt: FCM tager onsdag aften imod ubesejrede AGF i U17 Ligaen.

Med 0-0 mod OB holdt FCM U17 for anden kamp i træk modstanderen fra at score, men Svend Graversen mener fortsat, at holdet har meget at arbejde med – ikke mindst på det mentale plan:

- Pointmæssigt har vi fået en ok start, men spillemæssigt har vi været dårligere end ventet. Vi skal blive markant bedre til at løfte i flok og spillerne skal sørge for at gøre hinanden gode, udtaler Svend Graversen om det, der har vist sig at være FCM U17’s store udfordring.

Han understreger, at det især er andetårsspillerne, der forventes at træde i karakter som holdets ledere, og netop lederskab bliver der brug for i aften mod et AGF-hold, der af cheftræneren betegnes som det hidtil stærkeste hold, FCM U17 har mødt i indeværende sæson.

- I de foreløbige kampe har vi haft bolden mest, men det er ikke sikkert, at vi også kommer til det mod AGF. Det kan meget vel blive en kamp om at have bolden, og om at få det mentale overtag i kampen – og for at det kan blive os, er vi nødt til at stå sammen som hold, udtaler Svend Graversen.

Begge mandskaber må til kampen se bort fra en række spillere, der er udtaget til U16 Landsholdets træningssamling i Tilst.

For FCM er det Japhet Sery Larsen og Christian Tue Jensen, mens gæsterne må undvære Daniel Thøgersen (forsvar), Benjamin Hvidt (midtbane) og Magnus Kaastrup (angreb).

Jonathan Dahl Bagger og Enock Mawete holdes fortsat ude af skader, men ellers kan U17 teamet vælge fra en frisk og kampklar trup.

Opgøret fløjtes i gang onsdag d. 16/9 kl. 19.15 på Wunderelf Arena i Ikast.

Billede:MT-Foto