15.09.2015, 08:07 | Af: Administrator

U19: Spillet skal sættes bedre op

Optakt: Mestrene går efter den anden sejr på fire dage, når AGF onsdag gæster anlægget i Ikast.

Et sammenfald af flere omstændigheder betød, at hverken Andreas Raahauge eller Oliver Ottesen kunne vogte målet for FCM U19 i den seneste kamp i Odense. I stedet gik opgaven til Simon Petersen, og det håndterede U17-keeperen på bedste vis, i det han holdt buret rent i 2-0 sejren over OB.

De tre point kom i hus efter en intens kamp, der længe balancerede på vippen, og cheftræner Kenneth Andersen ser gerne, at hans hold udviser lidt mere ro på bolden i aftenens kamp mod AGF.

- Vi fik ofte spillet os fint ud af OB’s første pres, men derefter blev det lidt for hektisk. Mod AGF skal vi vise lidt mere omtanke, og sørge for at få sat spillet ordentligt op, erklærer FCM-træneren, der dog også øjner positive aspekter ved spillet i de to første kampe.

- Vi giver ikke ret mange chancer væk, og vi har været dygtige på vores offensive standardsituationer, siger han. Både mod FCN og OB scorede ulvene på hovedstød efter hjørnespark.

Modstanderen fra AGF vandt i weekenden 1-0 hjemme over Brøndby, og har med seks point efter tre kampe fået en glimrende start på den nye sæson.

- AGF gik for nogle sæsoner siden over til at etablere en ensartet spillestil fra deres u-hold op til Superligaholdet, og det er ved at være indarbejdet. De spiller 4-3-3 og er i højere grad end før blevet et hold, der gerne vil have bolden og spille med, så jeg tror på, at vi får en underholdende kamp, fortæller Kenneth Andersen.

Han har igen Andreas Raahauge og Oliver Ottesen til rådighed, og kan derudover vælge fra den samme trup som i sæsonens første to kampe.

Der er kampstart onsdag d. 16/9 kl. 17.00 på Wunderelf Arena.