30.09.2015, 07:03 | Af: Administrator

UEFA Youth League på MCH Arena

Onsdag klokken 18.00 spiller de danske U19-mestre den første play-off kamp i de unges Champions League mod FC Saburtalo

Med et mesterskab følger der som regel privilegier, og som de regerende danske mestre har FC Midtjyllands U19-mandskab det privilegie at repræsentere Danmark i årets UEFA Youth League.

Over to play-off kampe skal ulvene forsøge at vinde over georgiske FC Saburtalo og gå videre i den prestigefyldte ungdomsturnering svarende til seniorernes Champions League.

LÆS OGSÅ: Ti skarpe til træneren

Første slag bliver afgjort på MCH Arena, og træner Kenneth Andersen opfordrer alle til at komme og bakke op om holdet.

- Det er noget af det ypperste ungdomsfodbold, der findes. Spillerne er dem, der forhåbentligvis skal spille i Champions League om nogle år, og opgøret kan vise spillere ned i gennem aldersgrupperne, hvilke trin det er, man skal gennemgå som ungdomsspiller for at komme til at være dem, der løber rundt i fjernsynet på højeste niveau, siger Kenneth Andersen.

Vinder FCM kampen går de videre til næste play-off opgør, der kan blive mod velbekendte Legia Warzsawa, hvis de leverer en tilsvarende præstation.

Som ekstra krydderi vil der i pausen være mulighed for at få taget et billede med selve Europa League-trofæet, der i en kort periode er udlånt til FC Midtjylland fra UEFA.

Kick-off klokken 18.00 på MCH Arena. Sæsonkortholdere og børn under 16 år har gratis adgang til kampen, mens andre slipper med 20 kroner i entre.