14.01.2016, 16:25 | Af: Administrator

Årets medarbejdere kåret

Assistenttræneren for U19-holdet og projekt og event manager løb med titlerne som årets medarbejdere i FC Midtjylland

Januar er tradition for kåringer, og det er også tilfældet i FC Midtjylland, hvor årets medarbejder i henholdsvis den sportslige- og kommercielle afdeling skal findes.

I den sportslige afdeling kunne der vælges med mestertrænere fra både superligamandskabet og U19 Ligaen. Og valget faldt på Erling Lindegaard, der i foråret kunne fejre ti års jubilæum hos FC Midtjylland.

Fem danske mesterskaber har han været med til at hente, mens det er blevet til yderligere et sæt sølvmedaljer og to bronzemedaljer.

Også uden for banen er Erling Lindegaard vigtig, hvor han foruden at være statistikkens mester, også har en vigtig rolle i integrationen af de nigerianske spillere, der kommer fra FC Midtjyllands samarbejdsklub FC Ebedei.

På kontoret i administrationen på MCH Arena finder vi årets anden vinder. Men det er dog ikke ofte, man ser ham sidde stille foran computeren. For som projekt og event manager skal man kunne have mange bolden i luften, og det har Sejer Aagaard.

Han var manden med ansvaret for den store guldfest i Messecentret i sommer, og i det hele taget har han været drivkraften bag at udvikle mange af de projekter og events, som i dag er en naturlig del af FC Midtjylland.

I efteråret fik han så en ny kasket på, da han blev teammanager for FC Midtjyllands U19-hold i ungdommens Champions League, og dermed klubbens direkte kontakt til UEFA. Det har blandt andet bragt ham til flere lodtrækninger i UEFAs hovedkvarter i Nyon.