27.01.2016, 20:16 | Af: Administrator

Duncan solgt til AGF

Morten ’Duncan’ Rasmussen vender hjem til barndomsklubben

FC Midtjylland har solgt angriberen Morten ’Duncan’ Rasmussen til AGF. Den 30-årige angriber blev hentet i skotske Celtic i sommeren 2012 og har siden optrådt 111 gange for ulvene og scoret 41 mål.

Med de mange mål for FC Midtjylland spillede den fysisk stærke angriber sig ind i en eksklusiv klub i sommeren 2014, da han som den kun ottende spiller i historien har præsteret at score mere end 100 superligamål i karrieren.

- Vi har været rigtig glade for at have Duncan i klubben. Han er en god fyr, der har været med til at løfte niveauet i truppen. Samtidig har han med sin ekstreme vindervilje bidraget positivt til den vinderkultur, vi har opbygget i klubben, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

De danske mestre havde kontrakt med landsholdsangriberen frem til sommer, og set i det lys er sportsdirektøren tilfreds med salget.

- Vi har fået en god pris for Duncan, konkluderer han og slår samtidig fast, at han ikke skal på jagt efter en ny angriber.

- Vi er godt besat i angrebet, hvor vi har stor konkurrence om pladserne, siger sportsdirektøren med henvisning til sidste års Alka Superliga-topscorer Martin Pusic, Paul Onuachu, den costaricanske landsholdsspiller Marcos Ureña samt den tjekkiske landsholdsspiler Václav Kadlec.

Selv ser Morten ’Duncan’ Rasmussen tilbage på tre og et halvt gode år i FC Midtjylland.

- Det har været nogle helt fantastiske år, og jeg har været rigtig glad for at være i klubben. Det har været en vild rejse at være en del af, som kulminerede i sidste sæson, da vi vandt mesterskabet, siger Morten ’Duncan’ Rasmussen.

- Det sammenhold, der er i truppen, og den måde vi bakker hinanden op på, er fantastisk, og det var også det, der gjorde, at vi gik hele vejen i sidste sæson. Det er en flok, som vil gøre alt for hinanden.

- Det er altid svært at sige farvel. Det har været en enestående gruppe, jeg har været en del af. Jeg har haft nogle fantastiske holdkammerater. Jeg har været glad for menneskerne i og omkring klubben, og jeg ønsker alle held og lykke, siger Duncan.

Morten ’Duncan’ Rasmussen skifter til AGF med øjeblikkelig virkning.