28.01.2016, 16:00 | Af: Administrator

FCM lejer Brentford-talent

Den finske landsholdsspiller Daniel O’Shaughnessy spiller resten af sæsonen i FC Midtjylland

FC Midtjylland har lejet midterforsvareren Daniel O’Shaughnessy i engelske Brentford. Den 21-årige finne fik tidligere i år to landskampe for Finland, mens han står noteret for 12 U21-landskampe.

- Daniel er et spændende talent, som har trænet med hele ugen og efterladt et godt indtryk. Vi har et par af vores unge forsvarsspillere ude med skader, og derfor glæder vi os over, at vi nu har fået mulighed for at tilknytte Daniel i foråret, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Selv ser finnen med de irske rødder frem til opholdet i FC Midtjylland, hvor han allerede i går var i aktion, da han begyndte på banen i 1-1-testkampen mod AGF.

- Jeg ser frem til foråret i FC Midtjylland, hvor jeg forhåbentlig kan tilkæmpe mig noget spilletid, siger Daniel O’Shaughnessy.

- Det har været en god uge i klubben med god træning. Det er nogle gode holdkammerater, og alle har været venlige og taget godt imod mig, siger O’Shaughnessy

Den 21-årige venstrebenede forsvarsspiller begyndte karrieren i finske HJK Helsinki , men har fået store dele af sin fodboldopdragelse i franske FC Metz, hvor han spillede i tre år, inden han efter en succesfuld prøvetræning skiftede til Brentford.