19.01.2016, 15:21 | Af: Administrator

FCM TV: Sviatchenko takker af

Erik Sviatchenko sagde i dag officielt farvel til det midtjyske, inden nye udfordringer venter i skotske Celtic

Det har været en lang rejse som den danske landsholdsspiller og FC Midtjylland har været på sammen. Ti år er det blevet til for Erik Sviatchenko, der i 2005 startede på akademiet i Ikast.

Et mesterskab, europæisk fodbold og utallige oplevelser senere kalder det store udland, hvor Celtic har åbnet sine døre for den fysisk stærke midtstopper. Tiden i FCM vil Sviatchenko dog aldrig glemme.

- Det har været en god rejse igennem alle årene, faktisk et helt årti. Når man siger det på den måde, bliver jeg lidt ramt af nogle følelser, som strømmer i gennem kroppen, men det er alle sammen gode og glædesfyldte følelser, fordi alt det jeg har været igennem, tager jeg med mig.

- Jeg har lært rigtig meget som menneske og som fodboldspiller i FC Midtjylland, for det er dem, der har været med til at forme mig. Og nu står jeg her som Celtic-spiller og ikke længere FC Midtjylland-spiller, men det er en glædesfyldt dag i dag, fortæller Erik Sviatchenko, der har valgt nummer 28 på ryggen ligesom i sin debut for FCM.

Måske vender han en dag tilbage til heden og iklæder sig ulveuniformen - tak for nu Erik.

Se hvad hovedpersonen selv havde at sige her >>