15.01.2016, 12:26 | Af: Administrator

"Fedeste arrangement nogensinde"

Sådan lød det fra én af de i alt 19 elever, som fik sig en anderledes FCM-oplevelse bag facaden

Torsdag afviklede eventafdelingen hos FCM et inside-arrangement for Ringkjøbing Landbobank, der til dagens anledning havde udpeget 19 elever fra økonomi- og finanssporet som meddeltagere.

Målet - at give de studerende en fornemmelse af, hvad det kræver at nå til tops.

Dagen bød derfor på en unik rundvisning på akademiet, en træning-session med FC Midtjyllands professionelle trænere samt et foredrag om motivation med FCM-forsvareren Jim Larsen.

Og den fordeling kunne eleverne godt lide, der efterfølgende kunne fortælle om den store oplevelse på vej hjem i bussen. Af kommentarer lød det blandt andet, "fedeste arrangement nogensinde", "gode råd til fremtiden", "vildt god kombination af alt" og "drengedrøm".

Medarrangøren, Ringkjøbing Landbobank, var da også selv godt tilfredse med arrangementet.

- Det var et supergodt arrangement, som hænger godt sammen med den talentudvikling, vi selv arbejder med i Ringkjøbing Landbobank, fortæller HR-chef Berit Nørskou Pedersen 

Samme opfattelse havde Sejer Aagaard, der til daglig er Project- og Eventmanager i FCM.

- Et vellykket arrangement med yderst motiverede studerende som havde lyst til at lade sig inspirere – FC Midtjylland er regionens flagskib, og derfor mærker vi stor interesse for arrangementer, der viser et lidt anderledes billede af klubben, hvilket vi er rigtig glade for at kunne tilbyde, siger han.

Kunne din virksomhed bruge et anderledes indspark motivation baseret på erfaringer fra et elitesportsmiljø, så kontakt FCM's eventafdeling og Sejer Aagaard på tlf. 25 60 00 65.