27.01.2016, 19:04 | Af: Administrator

Reaktioner: FCM - AGF

Jess Thorup så fremgang i den uafgjorte kamp mod aarhusianerne, hvor en ung målscorer sørgede for 1-1

Cheftræner Jess Thorup kunne se fremgang i forhold til første træningskamp, men chancerne var til mere end blot det uafgjorte resultat.

 - Jeg synes jeg så en fremgang fra den seneste kamp mod Skive, og flere af de ting vi havde øvet os på den sidste uges tid på træningsbanen. Og så så jeg to forskellige halvlege, hvor vi i første havde lidt problemer med at spille det spil, vi gerne vil  - både på baggrund af AGF's pres men også på grund af modvinden. Det var vi ikke dygtige nok til.

 - Til gengæld spiller vi en rigtig fin anden halvleg, hvor vi både får lagt pres på AGF og skabt de chancer, der skal til og også til et par mål mere. Og så fik vi mere eller mindre alle mand i spil igen, så det var fint, lyder det fra Thorup til FCM TV.

Til rådighed havde Jess Thorup for første gang tjekkiske Václac Kadlec, og sidstnævnte viste gode takter ifølge cheftræneren.

 - Han spiller lidt en 8'er position i dag sammen med Rilwan (Hassan, red.), der er lidt uvant for ham, men jeg synes, han gør det rigtig fint og arbejder godt. Han finder nogle gode rum og får spillet bolden fremad.

 - Vi ville alle gerne have set ham lidt længere fremme på banen og have den sidste fod på også, men jeg synes, det var rigtig fint at se ham i de 45 minutter, han fik, slutter cheftræneren.

Se hele interviewet her >>

Ung FCM-målscorer
Ligesom i sidste kamp mod Skive fik18-årige Rasmus Nissen Kristensen eller blot 'NK' chancen. Det udnyttede det unge talent til at sætte panden på et hjørnespark og sikre udligningen.

 - Jamen vi får et hjørnespark, og jeg plejer altid at løbe ind i det forreste rum. Det gjorde jeg også denne gang, og så var jeg bare heldig at bolden dumpede perfekt ned i mit område, fortæller Rasmus NK om scoringen.

Generelt var det en stor oplevelse at spille på højeste plan.

 - Jeg synes, det var en fed oplevelse at få chancen for at spille en kamp på superliganiveau. Det giver mig muligheden for at udvikle mig, og tage de næste step op til næste niveau.

Rasmus Nissen er med i den trup, som lørdag rejser på træningstur til Dubai.