29.01.2016, 10:32 | Af: Administrator

Risiko for falske billetter

Flere steder på nettet sælges billetter til United-kampen til overpriser. Samtidig er der risiko for falske billetter

Interessen for opgøret mod Manchester United i Europa League har været enorm. Det har nu fået flere til at sætte de eftertragtede billetter til salg på nettet til overpris, hvilket er ulovligt ifølge dansk lovgivning.

Samtidig er der risiko for, at billetterne kan være kopierede eller solgt flere gange, og derfor advarer FC Midtjylland nu mod at købe billetter, man finder sat til salg på nettet.

- Ved at købe billetter af andre udbydere end FC Midtjylland risikerer man, at det er falske billetter. De vil blive afvist, og sælgeren bliver politianmeldt. Derfor er det bedste råd herfra, at man skal lade være med at købe billetter fra andre udbydere. Man risikerer at tabe sine penge og ikke få adgang til kampen, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør, og slår fast.

- Der er ikke andre end FC Midtjylland, der sælger billetter til opgøret.

FC Midtjylland tager imod Manchester United torsdag den 18. februar på et udsolgt MCH Arena.