12.01.2016, 11:29 | Af: Administrator

Thorup: Godt at se mange tilbage fra skader

Cheftræneren var sammen med FC Midtjylland for første gang i det nye år tilbage på træningsbanerne i Ikast

Opstarten blev i går skudt i gang og med det en opstart, der peger frem mod et spændende halvår, hvor der venter knockoutkampe i Europa League og et forsvar af mesterskabet.

Første skridt i forberedelser er at få fysikken på plads, og det er opstarten med træningstur til De Arabiske Emirater i høj grad præget af.

- Vi har nogle uger herhjemme, hvor vi skal have skabt grundformen inden Dubai, som vi alle sammen ser frem til. Inden det har vi et par træningskampe, men ellers ser vi frem til at komme til de varmere himmelstrøg og spille træningskampe dernede også, fortæller Jess Thorup, der var glad for, hvad han så til første træning.

- Drengene så godt ud, jeg synes vi har haft et par gode dage med tests og fundet ud af, hvad spillerne kan og ikke kan i forhold til det fysiske. Og så havde vi rigtig mange tilbage på træningsbanen, hvor vi jo desværre har haft mange skader i efteråret, så det var godt at se, lyder det fra cheftræneren, som selv sjældent havde glædet sig så meget til at få græs under fødderne igen.

Tilbage på træningsbanen var blandt andre anfører Kristian Bach Bak, Johan Dahlin og Rilwan Hassan, der alle trænede med i et vist omfang.

FC Midtjylland spiller første træningskamp mod Skive IK den 21/1 klokken 14.00 på Wunderelf Arena i Ikast.

Se hele interviewet med Thorup her >>