27.01.2016, 08:21 | Af: Administrator

Truppen mod AGF

Vaclav Kadlec udtaget til dagens test-kamp mod AGF. Kampstart på Wunderelf Arena i dag klokken klokken 13.00

FC Midtjylland skal for anden gang i opstarten i kamp. Det sker, når superligakollegerne fra AGF med de tidligere FCM-trænere Glen Riddersholm og Lars Friis i spidsen for holdet kommer på besøg i Ikast.

- Nu skal vi gerne være en uge længere fremme, end sidst vi spillede. Vi har fortsat haft fokus på det fysiske, og vi vil igen se en kamp, hvor der kommer en del udskiftninger i pausen, så vi får set så mange spillere i aktion som muligt, siger cheftræner Jess Thorup.

- Samtidig skal vi se noget af det, vi træner i hverdagen, blive overført i kamp. Det giver os en mulighed for efterfølgende at evaluere, hvor langt vi er i processen i forhold til både den offensive og defensive del af spillet.

Til dagens opgør er det et glædeligt gensyn med Rilwan Hassan, der kan få comeback, efter at han missede størstedelen af efterårssæsonen på grund af en skade. Samtidig kan Václav Kadlec for første gang komme i aktion i FCM-trøjen.

Opgøret mod AGF er den sidste test på dansk grund, inden truppen på lørdag sætter kursen mod Dubai og en ti-dages træningslejr med kampe mod AIK Stockholm, IFK Gøteborg, Malmø FF.

Der er kick-off på Wunderelf Arena i dag klokken 13.00, hvor der er fri entre. Opgøret kan også livestreames på Kanal Sport.

Truppen mod AGF
2. Kian Hansen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
14. Václav Kadlec
17. Kristoffer Olsson
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
38. Patryk Wolanski
42. Babajide David
45. Awer Mabil
70. Filip Novák
77. Daniel Royer
Rasmus Nissen (U19-spiller)
Michael Olusoji Ogungbaro (U19-spiller)
Daniel Michael O'Shaughnessy (prøvespiller)