21.01.2016, 10:36 | Af: Administrator

Truppen mod Skive IK

Mikkel Andersen og polske Patryk Wolanski får en halvleg hver i årets første træningskamp. Kick-off i Vildbjerg i dag klokken 14.00

Med et tungt snelag over Danmark ville ski egentlig passe bedre end et par fodboldstøvler, men det netop læderstøvlerne, der skal findes frem i dag i Vildbjerg, når FC Midtjylland-spillerne for første gang i år skal i aktion.

- I de første par uger har vi haft meget fokus på det fysiske aspekt i træningen og ikke taget hensyn til, at vi har kamp i dag, så dagens opgør er en del af den fysiske tilgang, vi har haft foreløbigt i opstarten, siger cheftræner Jess Thorup.

Dagens test er mod Skive IK. Og der er mange midtjyske kendinge på 1. divisions-mandskabet. Tidligere på måneden skiftede den tidligere akademispiller Rasmus Lauritsen til klubben, og han tilsluttede sig dermed de tidligere akademispillere Mikkel Frankoch, Musefiu Ashiru og Razak Adebayo Odeyemi.

Der er kick-off i Vildbjerg på kunststofbane to klokken 14.00.

Truppen mod Skive IK
2. Kian Hansen
7. Jakob Poulsen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
28. André Rømer
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
38. Patryk Wolanski
42. Babajide David
45. Awer Mabil
70. Filip Novák
77. Daniel Royer
Rasmus Nissen (U19-spiller)
Michael Olusoji Ogungbaro (U19-spiller)