01.02.2016, 08:39 | Af: Administrator

De begynder mod AIK

Allerede i dag spiller FC Midtjylland sin første kamp på træningslejren. Kick-off klokken 10.00

Selv om temperaturen sniger sig op over 20 grader, så er det bestemt ikke en badeferie, FC Midtjylland er kommet ned til i Dubai.

På førstedagen stod den på to træningspas for truppen, og allerede i dag spiller holdet så sin første kamp på turen, når svenske AIK Stockholm – som det første af tre svenske hold - er modstanderen.

- AIK er et godt svensk hold, så jeg er sikker på, at vi bliver matchet. Det glæder vi os til. Vi skal stadigvæk se en progression i det, vi træner i dagligdagen, så vi får selvtillid i forhold til det spil, vi gerne vil spille, siger cheftræner Jess Thorup til FCM TV.

På FCM-holdet er der et glædeligt gensyn med Johan Dahlin, der begynder i målet. Også nyligt tilkomne Václav Kadlec er i startopstillingen, mens lejesvenden fra Brentford Daniel O’Shaughnessy er på bænken.

Der er kick-off på The Sevens i dag klokken 10.00 dansk tid, og du kan følge kampen på FC Midtjyllands officielle twitter-konto her. Hele optaktsinterviewet med Jes Thorup kan ses på FCM TV her.

Start-11: Johan Dahlin, André Rømer, Kian Hansen, Patrick Banggaard, Filip Novák, Jakob Poulsen, Kristoffer Olsson, Mikkel Duelund, Pione Sisto, Václav Kadlec, Martin Pusic

Bænk: Patryk Wolanski, Daniel O’Shaughnessy, Rasmus Nissen, Mads Døhr Thychosen, Mikael Anderson, Marcos Ureña, Awer Mabil