10.02.2016, 01:05 | Af: Administrator

FCM TV: Chefen og kaptajnen tilfreds med træningslejr

- Vi har haft perfekte forhold, siger Kristian Bach Bak om træningslejren i Dubai

Både Jess Thorup og Kristian Bach Bak er tilfredse med den opstart, FC Midtjylland har været gennem på træningslejren i Dubai. Sidste kamp er spillet, og de tre tests mod AIK Stockholm, IFK Gøteborg og Malmø FF har givet tre uafgjorte.

Dermed lykkedes det ikke at vinde i Dubai, men det bekymrer ikke duoen.

- Det kunne vi heller ikke sidste år, og der gik det jo meget godt alligevel. Det tænker jeg ikke så meget over, siger Kristian Bach Bak til FCM TV.

- Når vi kigger på de her tre kampe, så synes jeg overordnet set, at vi burde have kommet sejrigt ud af dem. Det er vi ikke kommet, og det er klart noget, vi skal have øvet os lidt mere i, siger Jess Thorup.

FCM spiller den sidste træningskamp på lørdag mod AC Horsens, og her er det sidste chance for at få en sejr i opstarten, inden det for alvor går løs mod Manchester United den 18. februar.

- Det handler om noget selvtillid i forhold til at vinde. Det er jo det, vi spiller for. Men vi skal også huske, at vi er i gang med en proces. Det er jo ikke nu, vi bliver målt og vejet. Der har vi heldigvis ti dage endnu. Men det er klart, man ønsker jo altid at vinde, hver gang man går på banen, siger Jess Thorup.

Træningslejren godkendt
I 12 dage har FC Midtjylland været af sted på træningslejr i Dubai, og det har været en god tur på mange måder ifølge cheftræneren.

- Vi har haft rigtig gode forhold. Det har været et fantastisk klima, og vi har haft gode træningsforhold. Et fantastisk hotel og fin mad, så vi har ikke noget at klage over. Vi har trænet en masse, vi har skabt relationer og set en masse spillere an. Så jeg fornemmer, at vi tager hjem i en god gruppe med hård konkurrence om pladserne, og vi står der, hvor vi skal være rent fysisk, så jeg er meget tilfreds, siger Thorup til FCM TV.

Kaptajnen mener, at træningslejren har givet et optimalt udbytte.

- Det er perfekte forhold, vi har haft til det, siger Kristian Bach Bak.

Han er opmærksom på, at der er kommet mange nye spillere ind i truppen, og at der er mange forskellige nationaliteter i truppen.

- Vi har jo en stil som klub, vi gerne vil have, hver gang vi går på banen, og det har vi fået snakket om. Samtidig har vi fået trænet det til træning og i kampene, og jeg synes, jeg ser det, som jeg gerne vil se, slutter anføreren.

Se hele interviewet med anføreren på FCM TV HER.

Se hele interviewet med cheftræneren på FCM TV HER.