01.02.2016, 17:00 | Af: Administrator

FCM TV: Harmeet Singh på plads i FCM

Den 25-årig norske landsholdsspiller er hentet på en fri transfer

FC Midtjylland har sikret dig den norske midtbaneprofil Harmeet Singh på en tre-årig kontrakt. Den 25-årige nordmand er noteret for syv landskampe og var i sidste sæson med til at sikre Molde det norske mesterskab.

- Det er lidt af et scoop, at vi kan hente ham til FC Midtjylland. Det troede jeg ikke var muligt, da transfervinduet åbnede, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Dermed har FC Midtjylland fået tilknyttet den centrale midtbanespiller, som var målet, da man gik ind i transfervinduet.

FCM TV: Kom med til lægetjek og kontraktunderskrivning

- Harmeet er en dygtig midtbanespiller, der dækker flere positioner. Han er en stærk assists- og erobringsspiller og en spiller, vi har fulgt gennem længere tid. Han har gjort det godt i Molde og er inde omkring det norske landholds. Så det er en spiller, vi er glade for at tilknytte vores trup, siger sportsdirektøren.

Hovedpersonen selv ser frem til at tørne ud for de danske mestre.

- Det var dejligt at få kontrakten på plads. FC Midtjylland er en ambitiøs klub med en god fodboldfilosofi. De spiller en type fodbold, som jeg kan lide at spille, og jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig i klubben, siger Harmeet Singh.

Den norske landsholdsspiller med de indiske rødder er stødt til truppen i Dubai, og derfor træner han med sine nye holdkammerater tirsdag.