03.02.2016, 05:33 | Af: Administrator

FCM TV: Lauridsen takker af

Mester-backen Jesper Lauridsen takker af for denne gang i FC Midtjylland. På transfervinduets sidste dag blev han solgt til Esbjerg fB

Han var den eneste FCM-spiller, der spillede alle 33 kampe i mesterskabssæsonen. Nu skifter den 24-årige venstre back til Esbjerg fB.

Som lokal dreng har jeg altid været fan af FC Midtjylland. Lige siden klubben kom til i 1999. Siden da har det været en drøm at blive fodboldspiller i FC Midtjylland, siger Jesper Lauridsen til FCM TV.

Siden Filip Novak kom til klubben, har det dog været småt med spilletid for Jesper Lauridsen.

Jeg har rigtig mange gode oplevelser og minder fra den her klub, så det har jeg været glad for at opleve. Så ingen bad feelings herfa, siger Lauridsen, der har har spillet på FC Midtjyllands akademi.

Den 30. april 2011 fik han debut på Superligaholdet. Siden da er det blevet til 63 Superligakampe for FCM og 83 kampe i alt. I 2013 blev han udlejet til Hobro, hvor Jonas Dal netop var tiltrådt som træner. En træner, han nu bliver genforenet med.

Jesper Lauridsen havde en stor ære i guldet i 2015, hvor han spillede samtlige kampe. En oplevelse, han vil se tilbage på med glæde.

Det har været en rejse hele vejen igennem, og kulminationen kom sidste år, da vi vandt det danske mesterskab. Det har været stort at være en del af at vinde det første mesterskab, siger Jesper Lauridsen til FCM TV.

Se hele interviewet med Jesper Lauridesen HER.