09.02.2016, 15:39 | Af: Administrator

Komplet kamppakke: Billet, trøje og halstørklæde

Returnerede billetter til United-kampen kommer fans til gode. Kamppakken sælges i Ulveshoppen på MCH Arena fra mandag i uge 7. Også et begrænset antal VIP-billetter er sat i salg

Der har været rift om billetter til opgøret mod Manchester United den 18. februar, og var du en af dem, som ikke nåede at få en billet, så er muligheden der nu.

UEFA har returneret et antal reserverede billetter, og det kommer nu de midt- og vestjyske fans til gode.

For mandag den 15. februar klokken 10.00 sælger Ulveshoppen nemlig en komplet kamppakke, som foruden billetten også består af den røde Europa League-spilletrøje med tryk samt et unik FCM/Manchester United-halstørklæde, som er produceret specielt til dette opgør. Prisen for kamppakken er 1500 kroner.

Der er også sat et begrænset antal VIP-billeter til salg. Billetterne gælder VIP-arrangement i MCH Messecenter, hvor der foruden en lækker menu også vil være oplæg til kampen. Prisen for arrangementet er 2500 kroner. Billetter købes online på fcm.dk/billet.