01.02.2016, 21:55 | Af: Administrator

Lauridsen skifter til Esbjerg fB

Efter 83 kampe for FC Midtjylland skifter den lokale venstreback til Esbjerg fB

Han var den mest stabile spiller i sidste års guldsæson med samtlige kampe i benene, men i denne sæson har Jesper Lauridsen haft svært ved at tilkæmpe sig spilletid hos de danske mestre.

Og det er da også jagten på spilletid, der sender den 24-årige venstreback længere sydvest på.

- Jesper har ønsket at få muligheden for at komme tættere på spilletid, og da vi har en stærk venstreback, vil vi ikke stå i vejen for det ønske. Det er en god mulighed for Jesper at komme til Esbjerg, hvor han kender Jonas godt. Samtidig har vi fået et økonomisk attraktivt tilbud, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Jesper er en rigtig FCM-kriger, der ikke på noget tidspunkt har pebet, men derimod været en holdspiller. Han er en lokal knægt fra Lind, der har kæmpet sig til der, hvor han er i dag. Han er en af de mange spillere, der har taget turen fra Akademiet og op i superligatruppen, og vi er stolte over det, vi sammen har opnået, siger Steinlein.

Selv ser Jesper Lauridsen frem til de nye udfordringer, selv om han erkender, det er specielt at forlade den klub, han med undtagelse af en afstikker til Hobro på en lejeaftale altid har spillet for.

- Det er da lidt vemodigt, og jeg er da også glad for, at jeg var med til at vinde det første mesterskab med klubben og på den måde skrive mig ind i klubbens historiebøger og på den måde altid have mit navn her, siger Jesper Lauridsen.

- Men jeg er glad for at komme et nyt sted hen, hvor jeg forhåbentlig kan spille noget fodbold, som jeg har længtes efter. Det er derfor, jeg har valgt at skifte, siger Lauridsen, der dog ikke smækker med døren.

- Jeg har kun positivt at sige om klubben, og jeg har været super glad for min tid der. Jeg har haft mange gode oplevelser, som jeg ikke vil være foruden. Jeg har fået venskaber for livet lige siden akademitiden, siger Lind-knægten og peger nogle af de største oplevelser ud.

- Debuten og mit første mål i min første hjemmebanekamp husker jeg tilbage på. Og så selvfølgelig mesterskabet som det allerstørste. Samtidig er jeg glad for, at jeg var med til at spille klubben i dens første gruppespil.

Jesper Lauridsen har skrevet en fire-årig kontrakt med Esbjerg fB.