01.02.2016, 11:13 | Af: Administrator

Lige naboopgør endte uden vinder

Martin Pusic var med fra start og kom til en god mulighed i dagens nulløsningen mod AIK Stockholm

Det sluttede, som det begyndte i den første test på træningslejren i Dubai. På The Sevens spillede FC Midtjylland og AIK Stockholm uafgjort i et lige opgør, hvor begge hold havde muligheder til at afgøre slaget.

Tættest på var indskiftede Awer Mabil i slutningen af opgøret, da han fik afsluttet på en løs bold i feltet, men australieren måtte se sit skud blokeret af det svenske forsvar.

Kian Hansen og nyerhvervelsen Daniel O’Shaughnessy kom hver frem til en god hovedstødsmulighed, mens Martin Pusic i første halvleg fik muligheden med sit højreben, men sidste sæsons topscorer måtte se sin afslutning stige over målet.

Svenskerne kom også til at et par fine muligheder, og farligst blev det i anden halvleg, da indskiftede Patryk Wolanski stod ansigt til ansigt med en svensk angriber, men i situationen reddede indersiden af stolpen polakken.

Det lige nordiske opgør bød på et glædeligt gensyn til Johan Dahlin, der vogtede målet i første halvleg. Svenskeren havde ikke været i aktion siden Europa League-kampene mod Southampton i slutningen af august.

Også flere af klubbens talenter fik værdifuld erfaring i opgøret, hvor landt andre træningslejrens tre yngste fik spilletid. Således blev både Rasmus Nissen, Mikael Anderson og Mads Døhr Thychosen sendt i aktion.

På torsdag skal ulvene igen i aktion, når modstanderen er IFK Gøtebrog med den tidligere FCM'er Mads Albæk i truppen.

FC Midtjylland - AIK Stockholm 0-0 (0-0)

Start-11: Johan Dahlin (46’ Patryk Wolanski), André RømerKian HansenPatrick Banggaard (60’ Daniel O’Shaughnessy), Filip NovákJakob Poulsen (60’ Mikael Anderson), Kristoffer OlssonMikkel Duelund (85’ Mads Døhr Thychosen), Pione Sisto (75’ Rasmus Nissen), Václav Kadlec (75’ Awer Mabil), Martin Pusic (75’ Marcos Ureña)

Bænk: Patryk Wolanski, Daniel O’Shaughnessy, Rasmus NissenMads Døhr ThychosenMikael AndersonMarcos UreñaAwer Mabil