04.02.2016, 20:50 | Af: Administrator

Sparv: Dejligt at være tilbage uden smerter

Både Tim Sparv og cheftræner Jess Thorup var tilfredse med dagens indsats mod IFK Gøteborg, hvor det hele blev afgjort i en straffesparkskonkurrence efter 2-2 i ordinær spilletid

FC Midtjylland har været uden Tim Sparv i opstartens første træningskampe, men i dag var den finske midtbanestrateg med fra start mod IFK Gøteborg, hvor det blev til 45 minutter i benene.

- Det var dejligt at spille fodbold uden smerter, smiler Tim Sparv, der har fået tid og ro af træner- og sundsstaben til at bygge kroppen op igen.

- Jeg har arbejdet med nogle ting, så jeg ikke længere har problemer. Det var dejligt at mærke styrke i kroppen igen. Nu er jeg helt klar igen og spiller uden smerter, og det føltes fint at spille 45 minutter.

Den finske landsholdsspiller var tilfreds med første halvleg, som han selv var involveret i.

- Vi var aggressive i vores pres og skabte chancer. Det var en god teamperformance, opsummerer Sparv, der havde mange unge holdkammerater rundt om sig.

- Både i træning og kamp synes jeg, de unge har givet et godt indtryk. Deres attitude er præcis, som den skal være. De arbejder hårdt, og så får man sine chancer. Det er dejligt at have en bred trup, hvor vi inspirerer og motiverer hinanden.

Også cheftræner Jess Thorup var tilfreds med de unges indsats.

- De gjorde det rigtig fint. Mikael Anderson fik scoret et mål, og NK gjorde det godt på backen, og vi fik Mads Døhr i spil, som scorede på straffe. Så forhåbentlig var det en god oplevelse for dem, siger Jess Thorup.

- Vi fik en masse i kamp, som ikke spillede i den første kamp hernede, så nu har vi haft alle i spil, og det er et godt billede at gå videre med, siger cheftræneren, der langt hen ad vejen var tilfreds med dagens præstation mod de svenske vicemestre.

- Det er ærgerligt, at vi lukker dem ind i kampen på et par fejl, men overordnet set er jeg godt tilfreds. Selvfølgelig ikke med resultatet, men med indholdet, for der var mange gode ting - specielt i første halvleg, siger Thorup om opgøret, hvor ulvene måtte se sig slået i straffesparkskonkurrence efter 2-2 i den ordinære kamp.

Næste gang ulvene skal i kamp i Dubai er tirsdag den 9. februar, hvor modstanderen er Malmø FF.