09.02.2016, 14:56 | Af: Administrator

Talenterne jagter avancement i Youth League

Onsdag byder FCM U19 velkommen til spanske Atlético Madrid og en alt eller intet kamp på MCH Arena om ottendedelsfinalen i ungdommens Champions League

De har gjort det før - slået Atlético Madrid. Så sent som sidste år slog talenterne den kommende modstander med 3-0 i finalen af den internationale turnering "Torneo Bellinzona" i Schweiz.

Nu gælder det UEFA Youth League, og selvom det er samme modstander, er det ikke samme hold, ulvene møder på onsdag.

- Vi har kigget på deres sidste kamp i turneringen mod Benfica, og i forhold til da vi mødte dem sidst, er det et markant bedre hold, siger Andersen og uddyber:

- De har spanske og franske ungdomslandsholdsspillere i truppen og flere af dem spiller med førsteholdet. Blandt andet fik en af dem fuld tid for A-holdet i weekenden, mens en anden sad på bænken, så der venter os en svær opgave, spår han.

Med sig i bagagen har mandskabet dog en frisk turneringssejr fra Mexico, og det er de samme ting som virkede derovre, der også skal til mod spanierne - at fungere som en samlet enhed.

 - Vores allerstørste dyd er at fungere som et hold. Det har været afgørende før i turneringen og andre opgaver i udlandet. Det skal vi formå både taktisk og samlet i gennem kampen. Og så skal vi have den mentale robusthed til at finde løsningerne, hvis kampen ikke bliver spillet på vores præmisser, forklarer træneren og påpeger vigtigheden i at have betydningsfulde kampe i benene allerede nu.

Der er gratis entré til opgøret mod Atlético, og Faxe Kondi-tribunen med tilhørende boder vil være åben for at give de bedste muligheder til at støtte op om fremtidens stjerner.

Kampen sparkes i gang i morgen klokken 17.00 og vises direkte på TV3 Sport1.

Truppen til opgøret:
Andreas Raahauge
Oliver Ottesen
Rasmus Nissen
Andreas Murbeck
Mads Friis
Malte Jürgensen
Andreas Poulsen
Nicolai Damkjær
Mathias Nors
Frank Ogochukwu
Rasmus Winther Johansen
Mads Døhr Thychosen
Nikolaj Kirk
Mads Olsen
Mads Vang
Mikael Anderson
Jákup Thomsen
Samson Onomigho
Sebastian Hairing Lodahl
Mikkel Jakobsen