04.02.2016, 04:00 | Af: Administrator

Udebanebilletter til United-kampen ankommet

Billetterne til returkampen i Manchester er klar til afhentning fra mandag den 8. februar klokken 12.30 på MCH Arena

Det er ikke kun hjemmekampen mod Manchester United, der har været stor interesse for. Også returkampen har været populær, og mange midt- og vestjyske fans tager turen til England for at støtte de ulvene.

Derfor er der også mange, der allerede har reserveret billetter til kampen på Old Trafford. De billetterne er klar til afhentning på MCH Arena fra mandag den 8. februar klokken 12.30.

Har man i mailen bedt om at få billetterne tilsendt og allerede betalt for dem, kan man forvente at modtage billetterne i løbet af den kommende uge.

Har du ikke allerede sikret dig en billet, så skal du sende en e-mail til billetsalg@fcm.dk, hvor fødselsdag samt for- og efternavn oplyses på de personer, der købes billet til.
 Prisen for en billet til udebaneafsnittet på Old Trafford er 370 kroner plus et gebyr på 25 kroner per billet. FC Midtjylland tilbyder også at sende billetter via Post Danmark. Her koster forsendelse 50 kroner.

Pengene skal betales via Swipp til 25600083. Hurtigst muligt – og senest den 14. februar 2016. Notér den mailadresse billetterne er bestilt fra i tekst-feltet på Swipp-overførslen. Bestillinger skal betales samlet.

Sidste frist for bestilling af billetter er den 21. februar 2016 klokken 16.00. Såfremt billetterne skal sendes, skal bestillingen være FC Midtjylland i hænde senest mandag d. 14. februar.