07.02.2016, 05:44 | Af: Administrator

Varm op til United-brag med Sivebæk og Olsen

Quiz dig til billetter til kampen mod Manchester United i Herning, når FCM inviterer til Meet & Greet Prematch, hvor du kan møde de tidligere danske United-spillere John Sivebæk og Jesper Olsen. Det hele sker onsdag den 17. februar fra kl. 18.00

Det er den ultimative opvarmning til FC Midtjyllands største kamp til dato, når der inviteres til PreMatch Meet & Greet med lækker tapas-menu, øl og vin ad libitum og en god fodboldsnak. Og nå ja, så til en quiz, hvor du kan vinde billetter til braget mod Manchester United.

Og det bliver muligt at komme helt tætte på den traditionsrige engelske storklub og få røverhistorier fra omklædningsrummet den aften. 

For de to tidligere United-spillere Jesper Olsen og John Sivebæk er nemlig med hele aftenen og går på scenen og fortæller om tiden i en af verdens største klubber. Der bliver naturligvis også mulighed for at få stillet sin nysgerrighed, når ordet gives frit til publikums skarpe spørgsmål.

Også FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup lægger vejen forbi MCH Arena onsdag aften og giver seneste nyt fra den FCM-trup, der jagter overraskelsen mod det engelske storhold.

Der skal naturligvis også quizzes, så regionens klogest United-fan kan findes og præmieres med billet til kampen.

Til at styre slaget gang er den danske europamester og Manchester United-fan Morten Bruun, den tidligere Ikast FS-spiller og nuværende tv-vært på TV Midt-Vest Dan Sørensen og FC Midtjyllands kommercielle direktør Jacob Jørgensen.

Det hele sker onsdag den 17. februar klokken 18.00 på MCH Arena. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet til Flemming Rønn Steen på event@fcm.dk. Prisen for hele aftenen er 495 inklusiv forplejning.