14.11.2018, 15:35 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Back on track

Efter mandagens nederlag til Brøndby IF revancherede gutterne sig tirsdag aften med en stor sejr mod SønderjyskE.

Runde 3 mod Brøndby

Mandag aften i tredje runde stod drengene overfor rivalerne fra Brøndby. Et hold der ligesom FCM havde vundet deres to første kampe, og som viste utrolig højt niveau i kampene mod Niller og Wahed. Niller startede på hjemmebane mod Brøndbys Frederik ”Fredberg”. En kamp der fra start til slut bølgede frem og tilbage, men hvor Fredberg trak det længste strå og vandt 3-2. På udebane skulle Wahed forsøge at vende kampen til en midtjysk sejr i en kamp mod Daniel ”Dingo”. En kamp som Wahed desværre aldrig rigtig kom i gang i, og måtte se sig slået med 4-0, hvilket også betød at Niller og Wahed måtte se sig slået 7-2 samlet.

Runde 4 mod Sønderjyske

Efter nederlaget om mandagen havde drengene mulighed for hurtigt at revanchere dette i en kamp tirsdag aften mod Sønderjyske. En kamp som startede med at være en tæt affære, men som endte i en sand FIFA opvisning af Niller.

Wahed startede på udebane imod Jamal ”Banzy-3g”. Det startede ellers planmæssigt godt for Wahed, som hurtigt kom foran 1-0, men efter et brændt straffespark kort før halvleg mistede Wahed momentum i kampen. Wahed brændte en del chancer i anden halvleg, mens Jamal viste kynisme, og Wahed endte med at tabe første kamp 1-2.

Derfor var alt presset på Nillers skuldre i anden kamp mod Magnus Rabeck. Et pres, der viste sig ikke at være til stede, da Niller allerede fra kick-off kom foran, og derefter ikke så sig tilbage. Allerede ved pausefløjt stod den 5-0 til Niller, og i 2.halveg blev Niller bare ved, og endte med at vinde hele 10-1!

”Efter det fortjente nederlag til BIF, var det vigtigt hurtigt at komme tilbage på sporet med 3 point, at jeg så går hen og vinder kæmpe stort i min kamp, er bare en kæmpe bonus forud for de næste kampe” Udtaler Niller.

”Jeg er glad for at vi igen står med 3 point efter det ærgerlige nederlag til BIF. Dog føler jeg selv, at mit eget niveau skal blive bedre forud for de næste kampe, men jeg er glad og stolt over, at Niller får det vendt, på den måde han gør det på mod Sønderjyske” Udtaler Wahed.

Dette resultat imod Sønderjyske gav ikke kun en samlet sejr på 11-3 og 3 point. Det gjorde samtidigt også, at Niller nu er topscorer i eSuperligaen med hele 19 mål efter 4 kampe. Denne titel kan han gå ind i næste uges kampe med. Her er det Vejle BK, der venter om mandagen, mens AaB venter om tirsdagen. Begge kampe kan følges på Canal9 og spilles kl. 17.15 begge dage.