30.11.2018, 08:35 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Nederlag og sejr

Det blev til et nederlag og en sejr i runde i 7 og 8

Efter en udfordrende forrige uge med nederlag begge dage, skulle Wahed og Niller prøve at komme ud af den pointmæssige krise i kampe mod AGF og OB.

Runde 7 mod AGF

Wahed startede på udebane mod AGF’s unge stjerne i Nicklas Jakobsen. En kamp der forløb sig som en tæt affære, men hvor AGF havde den største kynisme, og vandt den første kamp 2-1.

I anden kamp skulle Niller ud og levere et stort resultat mod Fatih Utsun, der før kampen kun var 1 mål bag Niller på topscorelisten.

Niller startede i et højt pres hvor kampen bølgede frem og tilbage, og hvor Niller fik en positiv start med en tidlig føring på 2-1. Det hele endte desværre ikke positivt for Niller, der endte med at tabte hele 7-2. Dette betød dermed, at man tabte kampen samlet 9-3 til et godt spillende AGF.

Runde 8 mod OB

Forud for kampen mod OB kunne man se i tabellen, at dette var en ægte 6-points kamp, da begge hold havde utrolig meget brug for de 3 point for at forblive i kampen om top 8.

Niller fik mulighed på udebane, for at revanchere sit store nederlag fra dagen før i en kamp mod Claes Hansen. Allerede fra start fik Niller sat sig på opgøret, men først tilslut i 1.halvleg fik han hul på bylden med en 1-0 scoring. Derefter så Niller sig ikke tilbage, og endte med at vinde opgøret 4-1.

Dette betød et glimrende udgangspunkt for Wahed i hans kamp mod en halvsyg Lasse Bækkelund. I stedet for at forsvare føringen gik Wahed til angreb fra start og fik hurtigt en føring 1-0 og kort efter 2-0 . Derefter blev den samlet sejr aldrig rigtig i fare. Opgøret endte 2-2, som betød at drengene endelig kunne juble igen over en sejr på 6-3 samlet.

”Kampen mod AGF vidste vi godt ville blive svær at point i, derfor var det vigtigst at vi fik sejren mod OB, som gør at det ser fornuftigt i forhold til at ende i top 8” Udtaler Niller.

”Spillemæssigt var det to forskellige kampe, men hvor det overordnet set var vigtigst at vi fik sejr mod OB, nu handler det bare om at vi i de næste kampe får flere sejre, så vi ender i den top 8 tilslut” Udtaler Wahed.

Næste gang du kan se drengene i aktion er på mandag i en spændende kamp mod Randers.