13.02.2019, 11:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Ny mand på holdet

Transfervinduet i Superligaen er lukket, men I eSuperligaen er det stadig muligt at handle.

Vi tilknytter til den kommende sæson af eSuperligaen endnu en spiller til vores hold.

Den nye spiller er Jeppe Lyng Kobberholm også kendt som "JeppeLK", der støder til truppen, der allerede består af Wahed "The Kid" Obayd og Nicklas "Niller" Stensgaard.

Jeppe er indkarneret FC Midtjylland fan og kommer ofte på stadion når FC Midtjylland spiller hjemmekampe. Derudover er Jeppe født og opvokst i Thyborøn, der er en af vores 135 samarbejdsklubber. Derfor bliver vores region nu endnu mere repræsenteret i eSuperligaen end den er i forvejen.

- Jeg er virkelig glad for at få chancen i eSuperligaen og for at få muligheden for at repræsentere min favoritklub FC Midtjylland. Jeg har fulgt vildt meget med i sæson 1 og jeg har knoklet på i træningslokalet for at få chancen for at deltage i sæson 2. Det er nu lykkedes og det er jeg mega stolt over. Jeg er sikker på, at jeg sammen med Wahed og Nicklas kan få hjembragt det bedste resultat og igen nå playoffs i den kommende sæson, siger Jeppe "JeppeLK" Kobberholm

Husk at runde 1 i eSuperligaen starter Tirsdag den 26. februar 2019, hvor vi spiller imod FC Midtjylland - FC Helsingør, kl.18.45 på Dplay. Se hele kampprogrammet for sæson 2 lige her.

Velkommen til JeppeLK!