05.09.2019, 12:20 | Af: Peter Josephsen | Foto: Daniel Stentz

Nyt samarbejde skal videreudvikle FC Midtjyllands FIFA esport-hold

Fra dags dato er der indgået aftale med to virksomheder om den fremtidige drift af klubbens FIFA esport-hold.

FC Midtjylland har lavet en aftale med de to virksomheder esportoplevelser.dk og Sports-Gaming.dk, der fremover skal drive og videreudvikle klubbens FIFA esport-hold i samarbejde med os.

- De første to sæsoner af eSuperligaen var for os en spændende introduktion til esport. Vi har derfor ledt efter en partner, der kunne løfte produktet for os, og det har vi nu fundet i esportoplevelser.dk og Sports-Gaming.dk. Vi er helt trygge ved at give dem ejerskab i at videreudvikle og drive vores FIFA esport-hold, siger Jacob Jørgensen.

esportoplevelser.dk og Sports-Gaming.dk skal sammen løfte opgaven på henholdsvis den kommercielle og sportslige del af projektet.

- Det bliver en sindssyg spændende opgave for os og vi er super glade for at få chancen for at samarbejde med FC Midtjylland i det her projekt. Esport er i en stadig rivende udvikling, og vi tror på, at vi sammen kan løfte produktet og være med til at skabe et godt projekt i samarbejde med FC Midtjylland, siger Morten Larsen og Kristoffer Smedstrup

Mange spændende idéer er i støbeskeen, og i løbet af det næste års tid vil flere af disse idéer blive lanceret. Derudover vil der inden længe komme mere nyt i forhold til hvilke folk, der skal repræsentere FC Midtjyllands esport-hold, m.m.

Yderligere oplysninger om samarbejdet

Kristoffer Bjøreng Smedstrup, 26 35 21 48, Ejer, Sports-Gaming.dk
Morten Larsen, 30 92 21 60, CEO, esportoplevelser.dk
Peter Josephsen, 25 60 00 65, Projekt- og eventkoordinator, FC Midtjylland