07.11.2018, 15:20 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Perfekt start på eSuperligaen!

To kampe, to sejre!

De sidste to dage har der på live tv kørt premiere på den danske eSuperliga, hvor 16 danske fodboldhold hver især har spillet to kampe i spillet FIFA 19. Med i spidsen for FCM er Nicklas ”Niller” Stensgaard og Wahed ”The Kid” Obayd, der i deres to første kampe skulle spille imod lokalrivalerne fra Silkeborg IF og 1. Divisions klubben Lyngby BK.

Runde 1 mod Silkeborg IF

Første kamp mod Silkeborg var på papiret vurderet som en utrolig tæt kamp. Silkeborgs trup består af to meget rutinerede spillere i Adel ”Adellovich” Daher og Jesper ”Pilm” Prang.

Niller startede på hjemmebane mod Jesper ”Pilm” Prang, hvor Niller stod meget i defensiven det meste af kampen, men formåede med kynisme og lidt held at sikre en 3-1 sejre i første kamp.

I anden kamp mellem Wahed og Adel, viste Wahed sin utrolige rutine, og fik spillet en stille og rolig 2-1 sejr hjem til sidst. Det gav en samlede sejr på 5-2, og dermed de første 3 point i eSuperligaen til FC Midtjylland.

Runde 2 mod Lyngby BK

På forhånd var FCM spået til at være storfavoritter mod Lyngby. Men Lyngbys spillere Andreas Kaalby og Aldin Ismajlovic viste, hvorfor alle kampe i denne liga er svære.

Wahed startede på hjemmebane mod Aldin, hvor Aldin i store dele af kampen gav Wahed problemer, og Aldin endte også med at vinde det første opgør 2-3. Dermed et skidt udgangspunkt for Niller til returopgøret.

I anden kamp kom Niller hurtigt bagud mod Andreas Kaalby, men fik kæmpet sig godt tilbage i kampen og ved pausen var resultatet 2-2.

Med en fremragende slutspurt i 2.halvleg scorede Niller to mål til sidst i kampen, hvilket resulterede i en samlet sejr på 6-5 over Lyngby, der gør at FCM står med maksimum point efter de to første runder i ligaen.

”Jeg er super tilfreds med, at vi står med 6 point efter de første to kampe, men jeg synes selv, at jeg kan levere endnu bedre, end jeg har gjort indtil nu” Udtaler Niller

”Jeg er fint tilfreds med min første kamp mod Adel, men i anden kamp mod Aldin er der mange ting, som jeg kan forbedre. Dog er jeg meget glad for, at vi har maksimum point efter de første to runder” Udtaler Wahed "The Kid"

I næste runde bliver drengene sat på en svær opgave i et topbrag mod rivalerne fra Brøndby. En kamp som kan ses direkte på mandag d. 12 november på Canal 9 fra kl 20.45. Tirsdag gælder det SønderjyskE og den kamp kan ses live på Dplay.dk fra kl. 19.30.

Husk du kan følge drengene og eSuperligaen her 

fcm.dk/esport

facebook.com/eSportFCM

twitter.com/eSportFCM

eSuperliga.dk