13.12.2018, 16:40 | Af: | Foto: FC Midtjylland

PLAYOFF

En vild uge sluttede fantastisk. Alt flaskede sig og top 8 og dermed playoffs blev sikret!

Det var tid til at finde afgørelsen på grundspillet i eSuperligaen. Forud for de afgørende runder lå FCM indenfor playoff med en 7. plads, men der var flere hold længere nede i tabellen, der var begyndt at røre på sig.

Der skulle spilles 5 runder på 3 dage, hvilket betød at man spillede dobbeltrunder både tirsdag og onsdag.

For FCM drengene var det bare vigtigt at få så mange point som overhovedet muligt, og det startede også med en sejr og en uafgjort mod Vendsyssel og Esbjerg. Dog kom der en tvivl om top 8, da man tabte til Horsens, der havde ligeså mange point, og som nu overtog 7. pladsen, samtidigt med at Esbjerg havde overtaget 8 pladsen.

Det betød, at det ikke var i vores hænder mere, men der skulle komme hjælp fra andre hold i de to sidste runder. Hjælpen kom heldigvis fra både Randers og OB lejeren, da de vandt over Horsens og Esbjerg, og med vores sejr over Hobro, var vi tilbage i top 8 før sidste runde mod FCK.

Spændingen var dog ikke ovre, da FCK desværre vandt kampen, som endnu engang betød at man skulle have hjælp i nogle andre kampe. Endnu en gang hjalp Randers med slå en konkurrent i Esbjerg, og da Brøndby også vandt over Aab, så var top 8 nærmest en realitet, selvom man måtte se Silkeborg overtage 7. pladsen efter deres sejr over Horsens.

Det hele endte dermed med en 8. plads og dermed adgang til playoff i Forum på baggrund af en bedre målscorer end AC Horsens.

Denne 8. plads betyder, at vi d. 17. december i Forum skal oppe imod de jyske rivaler fra AGF, der også vandt grundspillet i den første sæson af eSuperligaen.