12.11.2018, 15:25 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Premierenerverne er lagt bag os

Optakt til aftenens opgør mod Brøndby IF

Ovenpå en glimrende første uge i eSuperligaen, der resulterede i maksimum point, bliver vores spillere Niller og Wahed sat på deres hidtil største prøve, da de i 3. runde skal op imod de dobbelte verdensmestre for klubhold i Brøndby IF. 

Brøndby der stiller op med deres to velkendte spillere i Frederik Fredberg og Daniel ”Dingo” Kristensen. To spillere der ligger henholdsvis nummer 4 og 9 på den danske FIFA rangliste, og som har vundet hav af turneringer båd individuelt og som par. Samtidigt med at de også har gjort sig bemærket til de store internationale turneringer. 

”Brøndby er uden tvivl en af de største favoritter til titlen sammen med FCK. Derfor bliver det også en utrolig svær kamp, hvor både Wahed og jeg skal ramme vores topniveau for at point med derfra” Udtaler Niller 

”Dingo og Fredberg er to spillere, der spiller meget ens, men de har en spillestil, der kan være meget svær at dæmme op for. Dog har vi begge et godt kendskab til dem, så jeg forventer mig et par meget underholdende kampe, og er sikker på, at vi kan forsætte vores gode stime, hvis vi rammer dagen” Udtaler Wahed forud for topbraget.

Ligesom FCM, så har Brøndby også vundet deres to første kampe i ligaen over henholdsvis Vejle og Horsens. Der bliver lagt op til et vaskeægte topbrag, hvor kampen om førstepladsen er på spil. 

Kampen kan ses direkte på Canal 9 fra klokken 20.45