11.04.2019, 10:30 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Sæson to sluttede bedre end den startede

Det blev til en god afslutning på trods af en ellers skuffende sæson

Denne uge bød på afslutningen af eSuperligaen og ikke mindre end tre kampe skulle afvikles inden sæsonen for vores vedkommende blev lukket.

Tirsdag var det Lyngby, der var modstanderen. Et bundopgør om tre vigtige point i kampen om ikke at slutte sidst i eSuperligaen. En kamp et, hvor Nicklas kæmpede en 0-0'er hjem og da Wahed derefter fik 1-1, så fik vi de tre point på reglen om udebanemål.

Onsdag bød på to kampe. Først var det Silkeborg IF, der ventede og det blev en svær omgang hvor det endnu engang var stolpe ud. To nederlag på henholdvis 0-2 og 0-5 til et velspillende Silkeborg mandskab.

I kamp to ventede det allerede kvalificerede slutspils hold Vendsyssel FF. En kamp et, hvor der blev gået til stålet og Jeppe fik en flot 1-1'er på udebane. Herefter var det op til Nicklas, at forsvare udebaneføringen og det gjorde han på fornemste vis med en 0-0'er og dermed en samlet sejr på reglen om udebanemål.

Dermed slutter vi sæsonen med tre sejre ud af fire kampe, hvilket vi kan være rigtig stolte over. Slutstillingen blev en skuffende 15 plads og dermed et misset slutspil, hvilket var målsætningen for sæsonen.

Hvad fremtiden bringer for FC Midtjylland Esport og vores tre spillere vides ikke endnu, men følg med her på hjemmesiden eller på de sociale medier.