21.03.2019, 08:40 | Af: | Foto: FC Midtjylland

To forskellige kampe i denne uge

Kampene i denne uge var som dag og nat.

Endnu en uge overstået i eSuperligaen og vi er nu halvvejs gennem sæson to af eSuperligaen.

Første kamp i denne uge bød på en dans med de forsvarende mestre fra Brøndby IF. Et på papiret rigtig svært opgør, men indsatsen, der blev leveret af henholdvis Wahed og Nicklas var nærmest perfekt. Nicklas leverede en fornem 0-0 kamp på hjemmebane og da Wahed bragte sig på 1-0 ude i kamp to, så det hele pludselig godt ud. Chancerne til 2-0 var der, men i stedet blev 1-0 vendt til 1-2 og selvom, der blev presset på hen imod slutningen af kampen, så endte det desværre med et samlet 1-2 nederlag mod de forsvarende mestre.

Onsdag var det et velspillende Vejle B, der ventede. Et godt hold med 5 sejre i træk blev for stor en mundfuld for os. Det startede med et smalt udebane nederlag på 1-2. JeppeLK blev kastet i ilden ganske kort før kampstart grundet sygdom hos Wahed. En svær opgave uden meget forberedelse, men en ok indsats trods alt. Herefter ventede der Nicklas en svær kamp mod LordHjorth. Den brandvarme LordHjorth startede som lyn og torden og kom hurtigt foran. Det endte med et 0-5 nederlag til den meget velspillende LordHjorth.

- Vi gik ind til denne uge med en tro på, at vi kunne skabe overraskelsen på en eller anden måde. Efter tirsdagens kamp blev vi også bekræftet i at det bestemt var muligt. Vi leverede en rigtig god indsats mod Brøndby, men det var desværre ikke nok til de tre point. Mod Vejle var sagen en anden. Sygdom kort før kampstart og et meget velspillende Vejle hold var ikke en god kombination for os, siger alle tre

Der er ikke mange chancer tilbage nu for at nå slutspillet, der kræver nok lutter sejre i de sidste 7 spillerunder for at slutspillet kan blive realistisk. Vi kæmper selvfølgelig videre og er klar til næste uges kampe imod Hobro IK tirsdag, kl. 18.15 og SønderjyskE onsdag, kl. 19.30.