03.12.2018, 15:10 | Af: | Foto: FC Midtjylland

To vigtige opgør i vente

Vi går nu ind i anden halvdel af eSuperligaen.

Med en runde 9 der begynder i aften, betyder det også, at vi nu går i gang med anden halvdel af eSuperligaen.

I aften venter der endnu et vigtigt opgør i kampen om top 8 imod Randers FC. De ligger forud for denne runde kun 1 point foran os i tabellen. Randers stiller op med den tidligere verdensmester fra 2016 i Mohamad Al-Bacha, samt velkendte Hassan Al-Saraf. Det er to spillere, der altid er garant for god underholdning med både godt spil og kreative jubelscener, så man kan kun som seer forvente masser af underholdning i aftenens opgør.

Tirsdag er det lidt andre forhold, da der venter et opgør mod ligaens indtil videre sidsteplads i Helsingør. De har haft en svær start på ligaen, og har kun fået 1 point efter de første 8 runder. Spillerne de stiller med er de talentfulde spillere i Tamer Taser og Wali Kazmi. De spillede blandt andet en tæt kamp mod Randers tidligere i ligaen, så man skal derfor ikke undervurdere dem, selvom resultaterne ikke har været der.

”Jeg synes vi har gode muligheder for at få 3 point i begge kampe, og da ligaen er så tæt, er det vigtigt at kunne få flere sejre i streg” Udtaler Niller.

”Jeg vil vurdere kampen mod Randers til at være 50/50, det er to spillere som vi begge kender rigtig godt, og som jeg håber vi kan slå. Kampen mod Helsingør er et must win, men vi skal selvfølgelig ikke undervurdere dem, men de 3 point skal hjem imod dem” Udtaler Wahed.

Kampen i aften mod Randers kan ses direkte på Canal 9 fra kl 19.30.

Tirsdagens kamp mod Helsingør vil blive vist direkte på Dplay fra kl 17.15.