10.12.2018, 16:03 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Tre dage, fem afgørende kampe

Top 8 og playoffs er stadig muligt og de næste tre dage bliver tingene afgjort!

Den sidste uge i grundspillet er nu over os, og det er nu slutspurten skal sættes ind for at nå playoffs. Denne uge er dog endnu mere tætpakket, da der spilles dobbeltrunder både om tirsdagen og om onsdagen. 

Runde 11 mod Vendsyssel

Om mandagen står den på opgøret mod de nordjyske drenge fra Vendsyssel. De har med deres kun 7 point ikke de største muligheder for at nå top 8, og kan derfor spille frit resten af ligaen. I deres trup har de varieret mellem 3 spillere, men de stiller med stor sandsynlighed op med Andreas Hedegaard og Christian Aaby.

Vendsyssel vil dog især blive husket for deres kamp i sidste uge, hvor ”Aaby” mod Silkeborg scorede et usædvanligt mål dybt inde i overtiden til 2-0. Et mål som fik Silkeborgs spiller til at kaste med controlleren af ren frustration.

Runde 12 mod Esbjerg

Denne kamp mod Esbjerg kan blive en meget intens affære, da Esbejrg med en 10 plads i liagaen kun ligger 2 point bag FCM.

Esbjerg har med deres to spiller i Christian ”Qack” Lillebæk og Daniel Chrøis fået stor opmærksomhed, blandt andet fordi at ”Chrøis” har et Ultimate Team hold, som har kostet ham mere end 30.000 i rigtige penge at få.

Hans holdkammerat ”Qack” er også allerede et kendt navn på Youtube, hvor han har mange tusinde følgere, som dagligt ser alle hans FIFA videoer.

Runde 13 mod Horsens

Ligeledes som kampen mod Esbjerg, er denne kamp mod Horsens en rigtig neglebidder, da de kun ligger 1 point foran FCM forud for disse runder.

Horsens var på forhånd set som en af de trupper, der skulle kæmpe nede i bunden, men har med stor optimisme i deres spil overrasket mange hold, især i sidste uge hvor de som det kun andet hold i ligaen tog point fra FCK.

I deres trup har de Mikkel ”Legind” Hansen og Rasmus ”Ralle” Pedersen. To spillere der især er vokset i denne liga, og som nu står som den helt store underdog til at slutte i top 8.

”Det bliver en utrolig intens uge vi går ind i, hvor der kan ske mange forskellige scenarier i løbet af hver runde, dog har jeg en god fornemmelse for at vi til sidst står i top 8” Udtaler Niller.

”Denne uge bliver det endnu mere vigtigt at tage en kamp ad gangen, da vi ikke skal tænke på andet end at prøve at vinde hver kamp, for hvis vi gør, har jeg en god fornemmelse for at vi slutter i top 8” Udtaler Wahed.

Kampen i dag mod Vendsyssel vil blive streamet direkte på Dplay fra kl. 18.15.