28.03.2019, 08:17 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Vigtig uge blev tabt

Det var sidste chance for at nå slutspillet i denne uge, men det gik desværre ikke som forventet

Denne uges kampe mod henholdvis Hobro IK og SønderjyskE skulle have været starten på et comeback i kampen for at nå playoffs.

Men sådan gik det desværre ikke. De to vigtige opgør blev begge tabt og dermed forsvandt drømmen om et comeback og en plads i playoffs endegyldigt.

Tirsdag mod Hobro IK var det en oplagt Wahed og Jeppe, der skulle forsvare de midtjyske farver og da Jeppe i første kamp på hjemmebane kom en mand i overtal kort før pausen så det for alvor godt ud. Men overtallet resulterede desværre ikke i scoringer og da Hobro derimod fik lavet to mål endte det med et skidt udgangspunkt for Wahed. I kamp to var han dermed tvungt til at skulle ud over stepperne. Kampen blev også hæsblæsende og endte med et 3-4 nederlag til Wahed og dermed 0 point på FC Midtjylland kontoen.

Onsdag var det SønderjyskE, der ventede. Et smalt udebane nederlag på 1-2 til Wahed gav Nicklas et ok udgangspunkt til kamp to. Men selvom chancerne var mange fik Nicklas ikke lavet mere end et enkelt mål og da sønderjyderne fik lavet to endte kampen med et 1-2 nederlag.

- Jeg er virkelig skuffet over at jeg ikke kan tage mit gode spil med mig ind i studiet til eSuperligaen. Det er frustrerende for udenfor studiet leverer jeg noget godt FIFA og det ved jeg også de andre to gør, så det er mega ærgerligt, at vi ikke kan få vendt det til point på kontoen, siger Jeppe

Der resterer fem kampe tilbage i sæsonen og de tre gutter på holdet er klar i mælet. Det runde nul ud for sejre skal slettes, så FC Midtjylland ikke ender på sidstepladsen i eSuperligaen.

Næste uge venter først OB og dernæst FC København.